Nyhedsbreve

Vidste i at nyhedsbreve er den form for markedsføring der fører til mest salg?

Derfor kan det godt betale sig at få lavet nyhedsbreve, så du kan opdatere dine kunder med nye varer, nye trends eller nye services.

Mange kunder vil gerne modtage nyhedsbreve fra de webshops de tidligere har handlet med og er trygge ved. Brug nyhedsbrevet til at holde kontakten til jeres kunder. På den måde er der større chance for at de handler hos dig igen!

Nyhedsbreve giver et højt Return On Investment (afkast af investering), hvilket gør det til en billig måde at få solgt noget til nogle der i forvejen er interesserede i dine produkter.

Det kræver tid at lave gode nyhedsbreve, så lad os om det og brug tiden på andre vigtige ting i din virksomhed.

Vi bruger mailchimp til at opsætte og designe nyhedsbrevene i.

Kontakt os idag for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Nyhedsbreve Press On
Nyhedsbreve

Gode råd til forbedringer af dit nyhedsbrev!

Mangler dit nyhedsbrev noget? Herunder finder du nogle gode råd til at opgradere dit nyhedsbrev så det kommer til at stå helt skarpt!

 

  • Vil du gerne have flere sign-ups til dit nyhedsbrev? For at øge antallet af sign-ups er det vigtigt, at folk ser at i har et nyhedsbrev og hvor de kan tilmelde sig henne. De må nemlig kun udsendes til dem der aktivt har givet tilladelse til at modtage det.

 

  • Det kan være en god idé at give noget til dem der signer op til dit nyhedsbrev. Det kan fx være rabat på hjemmesiden, en gratis e-bog eller lignende. Dette vil tiltrække folk til at modtage jeres nyhedsbreve.

 

  • Fang jeres læsere med en fed tekst i emnefeltet. Det er en god idé at stille et spørgsmål som kan fange læsernes interesse og få dem til at læse videre i nyhedsbrevet.