Annoncering

Google Ads og Meta annoncering

Vil du gerne have flere kunder? Annoncering er et rigtig godt redskab til at nå ud til flere der kunne være interesseret i dine produkter.

Vi kan tilbyde hjælp til oprettelse af annoncer på Google Ads og på Meta (Facebook og Instagram). Vi kan guide dig i, hvilken kampagneform der kunne være den helt rigtige for din virksomhed, så annonceringen får den ønskede effekt.

Desuden tilbyder vi også at opdatere dine sociale medier. Flere og flere søger efter virksomheder på de sociale medier. Hvis du ikke ved hvordan dine sociale medier står skarpest muligt, så kontakt os gerne for en pris!

Google Ads annoncering

Hvorfor annoncering?

Annoncering er en god idé for dig der gerne vil være mere synlige på enten Google eller på Meta (Facebook og Instagram).

Der er mange forskellige måder at annoncere på Google Ads. Man kan, blandt andet, sætte annonceringen op som tekstannoncer, billedannoncer, displayannoncer og shoppingannoncer.

Det er vigtigt, at ens målgruppe er tænkt grundigt ind i den annoncering man ønsker, for på den måde er der langt større chance for salg.

Her hos Press On bruger vi Ahrefs til at finde de helt rigtige søgeord der kunne være gode at annoncere med, så i får mest muligt udbytte af jeres annoncekroner.

På sociale medier er det en god idé at adskille annoncering og det organiske indhold. På din Facebook/Instagram side skal der helst ikke være nogle annoncer, men kun organisk indhold, hvor annonceringen foregår gennem Meta Business Suites. Alt dette kan vi hjælpe dig med!